9 mód arra, hogy udvariasan elutasíts egy randit

870

9 mód arra, hogy udvariasan elutasíts egy randit

Lehetséges, hogy hatalmába kerített a nagyhatalmú lustaság, és nincs kedved felkelni a kanapéról, kifesteni magad, felöltözni és elmenni valahova? Vagy nem annyira tetszik neked ez a srác, és még nem döntötted el véglegesen, hogy kell-e neked vagy sem? De előfordul olyan is, hogy: tiszta szívedből szeretnél elmenni vele a moziba, de az orrodon kijött egy hatalmas pattanás, amelyet sehogyan sem tudsz elrejteni… Udvarias elutasítást kellesz keresned. Mi gondoskodtunk rólad, és összegyűjtöttünk néhány variációt.

  1. «Kimostam az egyetlen farmer nadrágomat és kiakasztottam a teraszra száradni, de jött egy nagy zápor, és megint teljesen elázott. Szó szerint nincs mit felvennem. Nadrág nélkül pedig nem mehetek».
  2. «Tudod, ma egy kicsit túlzásba vittem az edzést az edzőteremben.Félek, hogy holnap sem a kezemet, sem pedig a lábamat nem fogom tudni megmozdítani, úgyhogy jobb, ha semmit sem tervezünk».
  3. «Most vettem észre, hogy lejár a fasírt szavatossága a mélyhűtőben. Nem tudok elmenni vacsorázni, mert sürgősen meg kell mentenem!»
  4. «Belenéztem a horoszkópomba, és kiderült, hogy ma egyáltalán nem szabad kimennem az utcáraJobb, ha ma este távol tartod magad tőlem, szó szerint vonzom a kellemetlenségeket!»
  5. «lehet, hogy ez semmiség, de az előbb hallottam, hogy a macskám tüsszentett. Ha megbetegszik, ameddig mi szórakozunk, soha nem fogom magamnak megbocsátani! Otthon kell maradnom, és figyelnem kell, hogy nincs-e szükség sürgősen az állatorvoshoz vinni».
  6. «Ne haragudj, de most vesztem össze a barátnőmmel telefonon. Az este már úgy is el van rontva, úgyhogy inkább beveszek egy altatót és lefekszem aludni».
  7. «Nagyon kellemetlen számomra, hogy az utolsó pillanatban mondom le a randit, de a videóm az éneklő ananászokkal már 100500 likeot kapottÚgy sem tudok semmi másra összpontosítani és minden pillanatban azt fogom ellenőrizgetni, hogy hányan csatlakoztak még a barátaim közzé!»
  8. «Ó, azt mondtad – most pénteken? Azt, hittem, hogy a következőn. Erre a péntekre már vannak terveim. Ne haragudj, olyan szétszórt vagyok !»
  9. «Őszintén szólva, egyáltalán nincs kedvem valahova menni / úgy döntöttem, hogy nem kell többet találkoznunk / ma nem az egyik legjobb napom vanés nem szeretném, hogy ilyennek láss». Ez a variáció tetszik nekünk a legjobban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük