9 hely, ahova nem kell magaddal hívni a párodat

970

Bolt

A shoping, valójában nem olyan borzalmas, int amilyennek leírják. De csak egy alkalommal. Egy alkalommal kedvesednek kellemes lesz nézni, hogyan változtatod az öltözékeket, annál is inkább, hogy ebben a pillanatban biztosan a szenvedélyes szexről fog fantáziálni az öltözőben.  De mégegyszer ez a trükk már nem fog működni. Mivel másodszor megérti, hogy szex mégsem lesz, azaz, az elkövetkező három órát a díványon kellesz töltenie fárasztó várakozásban. Ezt csak egy macska tudja kibírni, kedvesed pedig – nem macska. Legalábbis, mi ebben bízunk.

Orvosi rendelő

Ha nagyon megbetegedsz, akkor párod köteles lesz elkísérni téged erre a szörnyű helyre – ha igazi férfi. Ugyan ez  vonatkozik a női konzultáció látogatására is – abban a pillanatban, amikor kisbabát fogtok várni. Egyéb esetekben viszont semmi dolga nincs ezeken a helyeken. Mindannyiunknak megvan a sötét oldala, az orvosi rendelő pedig – az a hely, ahol ez megnyilvánul. Dehát nem akarod látni, hogyan kezd reszketni, látván a szigorú fogorvost, vagy ami még rosszabb, hogyan veszekszik ennek a helynek az „idősebb törzsvendégeivel”? Mi lehet ennél rosszabb?! Válaszolunk: ennél rosszabb csak az a pillanat lehet, amikor elkezdesz kiabálni a regisztratúrával. Az ő jelenlétében.

Céges rendezvény

Az események alakulásának három variációja:

  1. Beül egy sötét sarokba, és ott ül némán, szemrehányóan;
  2. Felölti a „Megvan a véleményem ” arcot és mindenkit zavarba fog hozni ezzel;
  3. Túl sokat iszik meg, féltékeny lesz a futárra, eltáncol egy szenvedélyes tangót a főkönyvelővel, azután pedig elveszíted őt. Reggelig. Reggel megtalálja a takarítónő. Édesdeden alva a szerverszobában.

Kell ez neked?

A legjobb barátnőd háza

Ha barátnődnek születésnapja van és mindkettőtöket meghívott  — semmi probléma. Minden más esetben pedig szenvedésre ítéled: a női barátság valójában abszolút intim szféra. Azaz úgy fogja magát érezni, mintha egy női öltöző kulcslyukján keresztül leskelődne. S emellett mintha valaki őt is figyelné.

Divatos cukrászda

Dehát érted, hogy a sütemény — nem étel, igaz? Akkor mond meg légy szíves, hogy mit fog ott csinálni?

Karaoké

Ó, kész…

Pszichológiai tréning

Valójában ezeknek a kerítésépítő technikumi diplomával rendelkező  guruknak és edzőknek a tréningjei — pont az a hely, ahova magaddal kell vonni a párodat. Abban az esetben, ha ugyan azzal a céllal mész oda, mint amilyennel édesanyád Mihail Zsvaneckij fellépéseit látogatta. De ha valójában hiszel abban, hogy itt feltárják neked a titkos ismeretek arról, hogyan legyél boldog, akkor hagyd a párodat otthon.  Hozzászólásainak az előadás közben nem valószínű, hogy örülni fogsz.

Balett vagy opera

Hívd el kedvesedet, ha nem tudod hogyan büntesd meg valamilyen borzalmas tettéért. Nem valósz1nű, hogy neked sikerül három órán keresztül keményen kínozni a szemét, fülét és finom agyát. A színészek azonban tökéletesen megbirkóznak ezzel a a feladattal. Ilyen a munkájuk.

Szüleid nyaralója

Igen lehetséges, hogy kapálni fog, de lehet, hogy nem. De állítjuk, hogy semmi kedve nincs kapálni. Halaszd el ezt a kirándulást az alvilágba azon férfiak számára, akik rosszak voltak, egy jobb időre. Előbb vegyen el feleségül. Na majd akkor, tudod, már nem fog tudni kibújni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük