9 egyszerű titok, ami mágnest csinál belőled a férfiak számára

880

9 egyszerű titok, ami mágnest csinál belőled a férfiak számára

Szexualitás és karizma – nem mindig veleszületett tulajdonságok, néha sikerül tudatosan fejleszteni őket. Ha szeretnél nagyobb figyelmet kapni az ellenkező nem képviselőitől, vagy egyszerűen  magabiztosabb akarsz lenni vonzóságodban, vedd figyelembe könnyű titkainkat, amelyek valóban működnek. A legkellemesebb, hogy nem irányznak elő fogyást, mondjuk, valamilyen másolást a hírességektől – csak te, és az egyediséged!

Mindig tartsd fenn a szemkontaktust

Ne félj az emberek szemébe nézni  – ez nem csupán növeli önbizalmadat, hanem demonstrálja a környezők számára is.  És, mint ismeretes, a magabiztosság – a leginkább csábító tulajdonság a nőkben.

Összpontosítani a dinamikus vonzóságra

A fizikai szépség fontos, de amikor a szexualitásról esik szó, az első helyre a vonzóság emocionális megjelenései lépnek – gesztusok, mosoly, testbeszéd. Tanulj meg szemeiddel beszélni, mosolyogj gyakrabban és járj lassabban – a férfiak figyelmi szintje irántad meredeken emelkedni fog.

Edz a humorérzékedet

A magabiztosság után a második helyen a szexuális tulajdonságok között a férfiak a jó humorérzéket tartják számon, ezért ne szégyellj viccelni és nevess a viccein a társaságban.

Csinálj frizurát

A nők többsége tudja: ha a haj rosszul néz ki, akkor a kedv sem a legjobb. De érdemes elmenni egy szépségszalonba, készíttetni egy frizurát, s a magabiztosság azonnal a fellegekbe emelkedik. A tanulság itt a következő: ne vedd el magadtól a lehetőséget, hogy elmenj kedvenc mesterfodrászodhoz, főként, ha ezen a napon szeretnél találkozni azzal az igazival, egyetlennel.

Mutasd meg a csuklódat

Kihangsúlyozni a vékonyka csuklót egy karkötővel vagy feltűrni kedvenc inged ujját több okból is érdemes: először is, ez szép, másodszor pedig, a csuklókon lévő pontok feramonokat bocsátanak k, amire annyira reagál az ellenkező nem.

Viselj pirosat

Számos kutatási eredmények azt mutatták, hogy a piros ruha, ajakrúzs vagy blúz többszörösen növeli szexuális csábításodat, mivel hagyományosan a szenvedéllyel és életszeretettel asszociálódik.

Vegyél magadnak egy piros cipőt

Gyors módszzerre van szükség, hogy szexisnek érezd magad? Egyszerűen cseréld le a megszokott sportcipődet egy tűsarkúra, ideális esetben egy bézs színű körömcipőt. Ez a fogás azonnal meghosszabítja lábaidat vizuálisan, járásodat pedig simává és nőiesebbé teszi, arról már nem is beszélve, hogy a férfiak mindig észre veszik a magas sarkút viselő nőket.

Légy jó

Legyen bármennyire szép és csábító legyél kívülről,  ha a harag, agresszió és arrogancia fluidjai áradnak tőled, egyetlen normális férfi sem fog egyetlen lépést sem tenni feléd. Nem arról beszélünk, hogy megalázkodj valaki előtt, hanem arról, egyszerűen azt tanácsoljuk, hogy légy jó mindenkivel, akivel utadon találkozol –  felszolgáló, szülők, barátok és akár az arra járók.

Kevesebb szöveg

Néha néhány másodperc hallgatás nagyobb hatást ér el, mint ezer szó – már ne is haragudj az ilyen banális példáért. Ennek ellenére, ez igaz. Megismerkedve egy férfival, ne siess kiönteni neki a lelked és elmondani életed MINDEN részletét. Minél kevesebbet sikerül megtudnia rólad, annál jobban fog igyekezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük