8 jele annak, hogy találkoztál a herceggel

772

Valójában, találkozni a varázslatos mesék hírhedt hőse élő megtestesítőjével— nem is olyan nehéz és megoldhatatlan feladat. Elegendő elbúcsúzni a nagy elvárásokkal és eldönteni, hogy milyen férfi vonások fontosak a számodra, és melyeket tudod megbocsátani. Ezeknek a tulajdonságoknak a többsége eléggé individuális, de itt van néhány általános, amelyek nélkül nem érdemes benyitni a szerelem kapuin. Mindannyian két szóra szűkülnek le: gondoskodás és tisztelet. És, kisebb módosításokkal a nemet illetően, mindkét oldalra működnek.

  1. Megkérdezi tőled, hogy nem kell-e venni neked egy doboz tampont,amikor érti, hogy szükséged van rá. Mivel ez nem teszi őt kevésbé férfiassá, és ő tudja ezt.
  2. Figyelmes azon dolgok kapcsán, melyek fontosak a számodra.A trükk az, hogy megértesd kedveseddel, hogy mi fontos számodra valójában, és mi az ami – átlagos fecsegés. Mivel a telepátia – nem egy általános emberi tulajdonság, hanem szupererő. Hiszen egy hercegről beszélünk, nem pedig egy agyszkennelő emberről.
  3. Nem fog eszébe jutni elvenni a telefonodat és megnézni, hogy ki hívott téged és kit írt neked. Érdemes egyedül hagyni gy ember, nemétől függetlenül egy idegen telefonnal – és rögtön kiderül, hogy rendes-e vagy sem.
  4. Ha találkozni mész a barátaiddal, nem fog öt percenként hívogatni, ellenőrizve, hogy nem flörtölgetsz ott valakivel. Azért mert tisztel téged, bízik benned és tudja, hogy «ülni egy kicsit a barátnőkkel» egyáltalán nem azt jelenti, hogy «azonnal a nyakába ugrani az első ismeretlen férfinak, aki rádmosolygott bárban ».
  5. Nem fél bevizezni a kezét és probléma nélkül megmossa az edényt vagy más házi munkával foglalkozik .Mivel a felelőtlenségnek, és ellenkezőleg, a felelősségteljességnek nincs neme.
  6. Nem húzza le rólad az egész takarót,azért mert tudat alatti szinten  bekapcsol a „berendezése”, hogy gondoskodjon a kedveséről és melegítse meg, nem pedig fagyassza le.
  7. Úgy viszonyul az orgazmusodhoz, mint valami fontoshoz az egészséged és lelki nyugalmad számára. Nem pedig mint egy szórakoztató hobbihoz, amelynek egyedül is időt szentelhetsz,  ha annyira szeretnéd, vagy meg lehetsz nélküle is.  És elegendő időt fordít az előjátékra, igyekszik jobban megtudni, megkérdezi, hogy tetszik neked jobban, publikációkat olvas erre a témára.
  8. Nem tesz sértő kijelentéseket ex-ei oldalába,és elismeri, hogy a szakításban mindketten hibásak voltak.  Azért mert а) tiszteli a nőket egészében véve és nem engedi meg magának, hogy lesüllyedjen a sértegetések szintjére, b) objektíven látja a dolgokat és nem dobja át hibáját más vállaira, c) nem tartja elfogadhatónak, hogy rosszat mondjon arról az emberről, akit szeretett. Ez azt jelenti, hogy téged is tisztelni fog, valamint azt, hogy levonta a következtetéseket a keserű tapasztalatból, és nektek több esélyetek van arra, hogy megőrizzétek a kapcsolatot, mint neki volt előző barátnőjével vagy feleségével.

Amikor  csak kezdődik a románcod álmaid férfijával, fontos tudni,  hogyan kell megfelelően viselkedni a kapcsolat elején

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük