8 jele annak, hogy azzal a férfival van, akihez érdemes feleségül menni  

864

Meggyőződése, hogy partnere az az igazi egyetlen nagy Ő, akivel le szeretné élni az egész életét. Mit vár tőle? És vajon ő kész leélni az életét Önnel? A nők többsége nem tud választ adni ezekre a kérdésekre. De vannak meghatározott jelek, amelyek segítenek nekünk megérteni, hogy azzal a férfival vagyunk-e akihez érdemes hozzá menni.

 1. Őcsapatjátékos
  Mindig jobb együtt küzdeni valamiért, mint egymás ellen harcolni. Lennie kell egy közös céljuknak, egy álomnak, amelyben együtt kell hogy menjenek az úton, kéz a kézben. Ez erősebbé teszi a kapcsolatukat. Ha Önök jó csapatjátékosok és ő mindig ott van, legyen benne biztos – ha segítségre szorul ő ott lesz Ön mellett és segít megoldani bármilyen problémát.
 2. Nem próbálja megváltoztatni Önt
  Még a legbutább dolgok is, amiket csinál, kedvesnek és csodálatosnak tűnnek neki. Soha nem ítéli el, olyannak szereti amilyen!
 3. Gondoskodik a családjáról
  Amikor partnere feleségül veszi Önt, úgymond az egész családját is elveszi. Ezért figyeljen oda arra, hogy hogyan viszonyul a családjához az esküvő előtt. Ha maga telefonál a szüleinek, szeret vendégségbe járni náluk, és nem fél egyedül maradni velük, akkor ő az, akire Önnek szüksége van.
 4. Távolsági kapcsolatot «éltek át»
  A távolsági kapcsolat – nagy megpróbáltatás egy pár számára. De, ha valóban szeretik egymást, és értik, hogy ez nem csak romantika, hanem kényszerű áldozathozatal is, akkor minden lehetséges.
 5. Együtt tervezik a jövőt
  ha nem ijeszti meg Önöket a gondolat a közös gyermekekről, ha a gondolat arról, hogy egész életüket együtt fogják tölteni az élvezet és ragaszkodás érzéseit hozza felszínre – akkor minden rendben lesz Önöknél!
 6. Megbíznak egymásban
  A bizalom – az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Nagyon fontos, hogy ne titkolózzannak és mondjanak el egymásnak mindent, abszolút mindent a kétség és szégyen árnyéka nélkül.
 7. Imádja Önnel tölteni az idejét
  A barátokkal tölteni a szabadidőt – mindig jó dolog. De minden párnak együtt is kell tölteni időt, csak kettesben. És a legfontosabb- ezt élvezniük kell, és nem szabad kényelmetlenül érezniük magukat.
 8. Kielégíti Önt az ágyban
  Ezt a pillanatot nem szabad ignorálni. Az intim élet – nagyon fontos rész a párok mindennapjának. Ezért fontos nyíltan és szégyenkezés nélkül beszélni intim életükről, megosztani a partnerükkel gondolataikat és érzéseiket.

Ha nem érzi magát kényelmesen egy emberrel az első találkozások során, jobb nem vesztegetni az időt és udvariasan  le kell mondani a találkozót 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük