8 híresség, akiket túlságosan csúnyának tartottak Hollywood számára a karrierjük startján    

897

Hollywood  nem csak a tehetséges, hanem a hihetetlenül szép színészek és színésznők „kovácsműhelye” is. Nem hiába kezdte számos Hollywood i szépség modellként a karrierjét. A szilikon völgy szépség szabványai annyira magasak, hogy néha egyszerűen nevetségesnek tűnnek. Lentebb felsoroljuk azokat a  tehetséges és népszerű Hollywoodi színésznőket, akiket a rendezők, film ügynökök vagy producerek  «csúnyácskáknak» tartottak  Hollywood  számára karrierjük startján. Sok más embere esetében – nekik egyáltalán nem lett volna esélyük világhírű színésznőkké válniuk, de ezek a nők kitartásuknak és állhatatosságuknak köszönhetően, be tudták bizonyítani, hogy méltóak Hollywood számára!

  1. Reese Witherspoon

Amikor Reese  átköltözött Hollywoodba és elkezdett meghallgatásokra járni, csak azt hallotta, hogy nem elég magas, nem elég szép a filmekhez.  Valaki mást lehetséges, hogy ez megtört volna, azonban nem Reeset. Továbbra is hitt magában és folytatta a próbálkozásait a meghallgatásokon amíg siker nem aratott. Pontosan úgy, mint hősnője a „Doktor Szöszi” filmben.

  1. Kat Dennings

Karrierjének kezdetén csak mit nem tanácsoltak megváltoztatni a film ügynökök Kat külsejében – csináltassa meg a fogait, csináljon mesterséges barnulást, hogy ne legyen sápadt, mint a moly, dobjon le néhány fölös kilót… Kat nem csinált semmit a külsejével, és folytatta a filmpróbák látogatását. És nézzenek csak rá most –  «Az élet csajos oldala» sorozat  és a  «Tor» filmek csillaga  – ugyan olyan sápadt és csodálatos…

  1. Lea Michele

Ki ne ismerné a tökéletes  Rachel Berryt a «Glee- sztárok leszünk» sorozatból. Ez a szerep hihetetlenül népszerűvé tette. Ma Leának több száz ezer rajongója van világszerte. Pedig karrierjének elején az egyik ügynök azt javasolta a színésznőnek «vagy elvégez egy plasztikai operációt az óriási orrára, vagy takarodjon el minél messzebbre Hollywoodból».

  1. Meryl Streep

Ezt a hihetetlenül tehetséges és és gyönyörű színésznőt rekord alkalommal jelölték oszkár díjra – 19-szer, és háromszor lett az arany szobrocska tulajdonosa. Ki hiszi most el, hogy  1975-ben a „Kin Kong” film meghallgatásán a producer, ahhoz, hogy megsértse a színésznőt, olasz nyelven kommentálta a külsejét a következő képen:  «Kinek jutott eszébe idehozni a forgatásra ezt a csúfságot». De mit hallott tökéletes olasz nyelven a filmdívától a producer: Bocsánat, hogy túlságosan szép vagyok  a majom számára».

  1. Kate Winslet

El tudják hinni, hogy Katet karrierjének kezdetén kövérnek nevezték és nem adtak neki szerepeket. Ennek ellnére Kate nem adta fel és folytatta útját célja felé, és most nézzék csak ezt a lenyűgöző szőkeséget …

  1. Sarah Jessica Parker

A stílus ikonja, a «Sex a nagyvárosban» filmsorozat sztárja, sikeres business-lédi… címeit a végtelenségig lehetne sorolgatni. Az igazat megvallva,  a nők egy teljes generációja álmodozott arró (és álmodik most is) hogy Carrie Bradshaw helyében legyen.  2007-ben a  Maxim Сара folyóirat verxiója szerint  Jessica Parker  volt elismerve «A világ leg nem szexisebb nőjének».

  1. Jennifer Lawrence

A minden értelemben tökéletes Jennifer Lawrence  a «Hideg játékok» film első részének  megjelenése után nagyon sok negatív kommentet kapott külsejére és fölös kilogrammjaira vonatkozóan. De, úgy tűnik, hogy Jennifert ez egyáltalán nem zavarja.

  1. Lena Dunham

Lena Dunham, az egyik legnépszerűbb író és producer napjainkban Hollywoodban a  „Lányok” első évadának megjelenése után a képernyőn, teljesen ki lett kritizálva. Sokan túlságosan irreállisnak vélték a showt, mivel egy olyan „csúnya” lánynak mint Lina, a valós életben soha sem sikerült volna meghódítani egy olyan szépfiút, mint Adam Driver.
Ha kombináljuk egyes hollywoodi  sztárok vonásait, meg lehet kapni a tökéletes arcot, a plasztikai sebészek véleménye szerint .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük