7 női hiba egy kapcsolatban

984

Úgy tűnhetne, hogy a szerelem képes mindent megbocsátani, de néha még az erősebbik nem sem tudja feladni az olyan dolgokat, mint a saját méltósága és becsülete.

Egyes női hibák és tévedések megbocsátása még a legerősebb és legszeretőbb férfi számára is túl nehéz feladatnak minősülnek., mivel az emberiség erősebbik felének képviselői erősségük álarca mögött sérülékenyek és sebezhetőek.

Milyen női «bűnök» a legborzalmasabbak?

Ismerkedjen meg velük, és vonja le a következtetéseket a jővre tekintettel, mivel mindig könnyű dolog megbántani akit szeretünk, azonban visszakapni bizalmát nagyon problémás lehet.

1.    Megcsalás

Kedveseink – szörnyű tulajdonosok, ezért még csak a gondolat is arról, hogy a nő, akit szeretnek lehet másé az őrületbe kergeti őket. A megcsalás gogalma mindenki számára más: egyesek számára ez közvetlenül fizikai kontaktus, mások számra – már csak maga a gondolat is erről. Emlékezzen rá, hogy megcsalás esetében Ön csupán demonstrálja neki, hogy elhanyagolja az érzéseit, nem értékeli a kapcsolatukat. Emellett ez egy nagyon komoly ütés az egóján. Ezért az erősebbik nem képviselői számára gyakrabban könnyebb elválni, mint minden alkalommal beletekintve a szemébe visszaemlékezni a fájdalomra, amit okozott.

2.    Összehasonlítás más férfiakkal

Isten óvja meg Önt attól, hogy összehasonlítsa kedvesét valamilyen barátjával/testvérével/ismerősével, sőt annál is inkább – ex-ével. Minden férfi számára ez egyenlő egy késszúrással a szívébe.  A hasonló összehasonlítások  –  biztos módszer arra, hogy elveszítse a bizalmát és akár a szerelmét is, mivel egy nő múzsa kell, hogy legyen, nem pedig „fűrész”.

3.    Haszon

Ha minden téren demonstrálja érdeklődését a pénztárcája iránt, drága ajándékokat követel és dicsekszik gazdag udvarlójával a barátnőinek, akkor ne várjon tőle más hozzáállásra, mint egy tárgyhoz, amelyet az első kívánságra meg lehet vásárolni. Helyezze az első helyre a személyiségét és közte – pozitív aspektusait. Egy férfi számára fontos érezni, hogy szükségünk van rá, őrá, nem pedig a pénztárcájára, lakására, autójára, stb.

4.    Nevetőzgetések

Minden férfinak van Álma. És nem fontos, hogy nagyon butának és megvalósíthatatlannak tűnik, vagy sem – Önnek támogatnia kell az Álmához vezető úton. Ha bármilyen hitetlenséget mutat felé, vagy még rosszabb – elkezdi kinevetni, akkor ne várjon tőle pozitív visszajelzéseket. Egy férfit támogatni kell, hinni kell benne, segíteni kell neki előre lépni – akkor újabb és őjabb sikereket lesz kívánsága elérni szeretett hölgye számára.

5. Édesanyja vagy közeli barátai sértegetése

Legyen párja bármilyen erős is, mint gyermekkorában, úgy most is szereti kisírni magát anyukája vállán. A férfiak többsége számára, az Édesanya – rendíthetetlen szentély, és ha Ön, egyik vagy másik módon elhint egy negatív megjegyzést, akkor megfeledkezhet az esküvőről, a limuzinról, stb. Ugyanez vonatkozik a barátaira is: nem számít, milyen furcsának is tűnnek az Ön számára, mindig próbálja meg megtalálni a közös nyelvet velük.

6. Butaság

Nem a aranyos női ravaszságról, hanem az igazi butaságról van szó. Higgyék el, hogy a férfiak nem annyira primitívek, mint az időnként tűnik, és nem csak a nő mellmérete fontos számukra, hanem az intelligenciája is. Ha egy hölgy, durván kifejezve magunkat, nem tud összekötni két értelmes szót. Akkor  a kellemes beszélgetések vele valószínűtlen, hogy lehetségesek. És milyen kapcsolat fejlődhet ki megfelelő mederben szellemi közelség nélkül?

7. Kiválóság

Figyelmen kívül hagyva a modern hender egyenlőséget és a női emancipációt, párjaink gyakran akarják magukat kenyérkeresőknek és családfőknek érezni. Ha egy nő jobb nála valamiben,  közte — a fizetése méretében, akkor a férfi önértékelése erősen csökken. De ez még nem ok arra, hogy azonnal új munka után nézzen, amely rosszabb az előbbinél: egy okos nő speciális technikáinak segítségével mégis a férfi tudtára adja, hogy ő a főnök, még ha valójában ez nem is így van.

Figyelembe véve a javaslatainkat, Önnek soha sem kellesz azon gondolkoznia, hogyan szabaduljon meg a magánytól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük