7 módszer megérteni, hogy az ember becsapja

813

El tudja képzelni a világot hazugság nélkül? Én nem. Nekem nincs elegendő fantáziám, hogy megértsem, hogy mennyi mindentől meg lennénk fosztva vagy mennyi mindent kaphatnánk, ha nem hazudnánk egymásnak. Minden egyes nap hazudunk,  ezért a képesség, hogy leleplezzünk egy embert, mindenkinek a hasznára válik. Tanácskoztunk és kitaláltunk hét módszert, amelyek segítenek megérteni, hogy milyen is az ember valójában, felismerni a hazugságát.

És mivel a világban nagyon sok hazugság és csalás van, íme néhány módszer megbirkózni velük.

Figyelje az embert egy kritikus helyzetben

Amikor egy embernek kritikus helyzetben kell cselekednie, akkor nem tud színlelni, vagy játszani. Nincs lehetősége álarcokat használni, és valószínű, hogy úgy fog cselekedni, ahogy azt az ösztönei fogják neki diktálni. Így Önnek sikerülni fog felismerni, hogy korábban volt-e hazugság a viselkedésében, vagy sem.

Nézzen meg a hozzáállását a kiszolgáló személyzethez  

Azok, az emberek, akiket megbántott az élet, nagyon gyakran a kiszolgáló személyzeten verik le a dühüket. Pincére, takarítók, eladók – őt kapnak mindent. Ha egy ember fütyöl vagy csettint az ujjaival a pincérnek – ez az első jele annak, hogy a beszélgetőtársa egy idióta.

Figyelje a testbeszédet és intonációt

Nem nehéz anyagokat találni a testbeszédről. A hazugokat több jel alapján is fel lehet ismerni:

  1. Szünetek a beszédben.
  2. Félrenéző tekintet a kérdés megválaszolásakor.
  3. A beszélgetés témájának megváltoztatása.
  4. Védekeznek, akkor is, ha nem tesznek nekik szemrehányást.
  5. Gyakran érintik meg az arcukat.

Érthető, hogy nem érdemes túlzásba vinni és ügyelni a beszélgetőtárs minden egyes mozdulatára. De néha ez a kisebb súgó segít fényt deríteni a csalásra.

Pletykáljon a közös ismerősökről

Kisebb vagy nagyobb fokban, de szeretjük a pletykákat. És, sajnos, gyakran nem tudjuk, hogy hol van a határ. Pletykálva a közös ismerőseikról, a saját szemével fogja látni, hogy mennyi hazugság törhet elő a jónak tűnő emberből.

Adjon kölcsön vagy kérjen kölcsön pénzt

És, bár már beszéltünk arról, hogy pénzt adni kölcsön a barátoknak – az utolsó dolog, amire gondolnia kell, de kölcsön kérve vagy kölcsön adva pénzt egy embernek, nagyon sokat meg lehet róla tudni.

Utazzanak el ketten valahova

Extrém módszer. Ha már gondolkozik azon, hogyan fedje fel egy ember hazugságát, akkor elutazni vele valahova – nem a legjobb ötlet. Azonban, kettesben töltve egy bizonyos időt, minden „bogarát” meg fogja látni.

Mondjon el neki egy titkot

Elmesélve egy titkot, Ön leellenőrzi, hogy képes-e ez az ember megőrizni azt. Ha nem bízik az illetőben, akkor elmesélhet neki egy apróságot vagy ki is találhat egy titkot, egyszerűen azért, hogy leellenőrizze, hogy elszalad-e tovább mesélni valakinek.

A csalást meg lehet tudni

Figyelmesen nézze meg az embert, akiben nem bízik. A testbeszéd , a tettek és a viselkedés érthetőbb lesz, mint bármilyen szó. A csalás – mindig kellemetlen dolog. Kerítse el magát az ilyen emberktől.

Ön általában hogyan jön rá arra, hogy becsapják?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük