7 dolog, amelyet a nők a szájukkal tudnak csinálni

1 932

Női száj — milyen asszociációk jutnak eszedbe, amikor ezt a kifejezést hallod?

Most csupán hét olyan dologra fogunk hangsúlyt fektetni, amire képes.

Amikor megismerkedsz minden egyes dologgal lentebb, tedd fel magadnak  a kérdést:

“Amikor az ellenkezőket teszem, hogyan nyilvánul ez meg a női boldogságomon és a férfin (férfiakon), aki mellettem van?”

Mosoly

Az egyes számú dolog. A legegyszerűbb. Az alapkő, amely a trónra emel minden egyes hölgyet.

Dobjon belém egy követ az a férfi, akinek nem kellemes látni a barátnője, vagy szerelme mosolyát.

Emellett, ha még nincs méltó férfi melletted, lehetséges, hogy a komoly arcocskád az oka annak, hogy miért nem akarnak megismerkedni veled a férfiak.

Tanulj meg mosolyogni ok nélkül, mint ahogyan ezt a gyermekek teszik.

A mosoly — az első jele annak, hogy egy nő örül.

Az örömteli Te — tízszer vonzóbb és nőiesebb, mint a szomorú, komoly, gondterhelt Te. Rólad, örömteli nőről a férfi ösztönösen gondoskodni akar, védeni kíván ugyan annyira, mint ahogyan az emberek vízre vágynak 40-fokos hőségben.

Beszélni

Hogyan kell beszélni egy férfival, hogy elnyerjük a tetszését? Hallgasd meg, hogyan folytatják a tárgyalásokat az üzleti körökben a férfiak, főként a vitás helyzetekben és tégy ellenkező képpen.

Igyekezz puhán beszélni, nem hangosan, nem túlságosan gyorsan, de nem is túlzottan lassan.

Még a női hangban is fontos érezi a harmóniát a férfiaknak.

Amikor követed ezt a tanácsot, akkor a szavaid lerakódnak a férfi tudatában, úgymond beleolvadnak a tudatába, mint a forró vaj a kenyérbe.

Hallgatni

Azt akarod, hogy igazad legyen, vagy boldog akarsz lenni? A bölcs nők nem vitatkoznak és nem törekszenek arra, hogy igazuk legyen. Amikor pontosan érted, hogy miért kell hallgatni meghatározott helyzetekben, akkor ezt könnyed teszed és sértődések nélkül.

Kérlek, értsd meg! Amikor egy férfi elsőként ismeri el, hogy nincs igaza a nővel szemben – akkor elveszíti a férfias erejét.

Ennek megfelelően, a férfi kevesebbet fog keresni és lassúbb lesz a növekedése is. Ennek eredménye, a család kevésbé biztosított lesz. Mond csak, valóban ezt akarod?

Légy bölcsebb, és a férfi maga fogja elismerni, hogy hibás, de ebben az esetben ez még több erőt fog neki adni és még több győzelmet a jövőben.

Felfújni az ajkakat

Nem kritizálni, hanem felfújni az ajkakat. Amikor egy nő kritizál — a férfi úgy érzi, hogy egy férfival áll szemben, egy ellenféllel, egy versenytárssal. Még, ha a férfinak nincs is igaza, és megérdemli a kritikát a konkrét esetben.

Szabadulj meg ettől az ártalmas szokástól. Ez a férfi férfiasságának lerombolása és azon nő nőiességének is, aki kritizál.

Nézd meg a gyermekeket. Hassál az ösztönökre, a férfi természetre. 

Valami nincs rendben? Fújd fel gyermekien az ajkaidat, még akkor is, ha már 45 éves vagy. Ebben az esetben a férfi nem érzi ,hogy ellenfél vagy, és képes arra, hogy hallgasson és meghalljon téged,és ne álljon ellen.

Kérni

Egyik este elmentem egy tanfolyamra. A vízpalack oldalán ültem. Mellettem ült egy hölgy, aki a 2 órás előadás során vagy ötször (!) kért meg engmet arra, hogy öntsek neki vizet.

Hogy gondolod, meg tudta volna csinálni ezt egy számára ismeretlen (!) férfi segítsége nélkül?

100%, hogy igen, meg tudta volna. Nehéz volt? Egyáltalán nem. Felállni, önteni egy kis vizet és visszaülni.

Tudod, hogy mire gondoltam és mit éreztem én?

A kérésének örömmel eleget tettem minden egyes alkalommal. Kellemes volt a számomra, hogy a hölgynek szüksége van rám. Szépen kért, mosolyogva.

Ezt követően megtette a lentebbi dolgot, amely nélkül a női kérések megszűnnek működni ilyen varázslatos módon.

Megköszönni

Tudod, hogy mit mondanak erről a nők?

“Minek? Hiszen enélkül is érthető, hogy hálás vagyok és kellemes ez a számomra”.

“Miért hálálkodjak? Azért, mert egysezrűen virágot ajándékozott nekem? Megszokott dolog. Én többet is megérdemlek ”.

Most pedig képzeld el, amikor egy kislánynak egy hatalmas ajándékot ajándékoznak. Hogyan reagál? Érzelmek vihara tör fel benne, boldog és nagyon örül.

Mond ki a köszönet és hála szavait és erősítsd meg őket örömmel és érzelmekkel. Ez olyan, mint valamilyen kábítószer, amelyre rászoktatod a férfit. Az őszinte hálád valamilyen szinten jobb, mint a szex a férfi számára. Még és még akar belőle.

Nincs köszönet — nincs kívánság örömet szerezni neked újra és újra. Minden egyszerű.

Megihletni

Csodáld a férfit, a tulajdonságait, a férfi sikereit, férfias erős oldalait. Mond ki ezt hangosan. Mond, hogy hiszel benne és, hogy nyugodtan érzed magadat a férfi vállai mögött. 
A férfiaknak erre életfontosságú szükségük van.

Következtetések

  1. Mosolyogj
  2. Beszélj
  3. Hallgass
  4. Fújd fel az ajkaidat
  5. Kérj
  6. Hálálkodj
  7. Ihless

Elolvasva ezt a cikket, mosollyal vagy keserűséggel felidézed barátnőid viselkedését, valamilyen pillanatokban pedig a sajátjaidat is. Már holnap képes leszel maximálisan kihasználni női verbális potenciálodat és megkapni a kívántakat a kapcsolatodban a férfival.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük