7 biztos módszer megtetszeni egy férfinak

870

Ezek a tanácsok a kapcsolatokkal foglalkozó szakemberktől segítenek meghódítani a kellő ember szívét.

 Joseph Fanelli – pszichoterapeuta, tanár, a szexualitás és a kapcsolatok kérdéseire specializálódik, s most megosztja velünk a férfi szív meghódításának egyszerű titkait.

Hogyan lehet felkelteni egy férfi érdeklődését? Beszéljen, nem beszélve

Még az előtt, hogy beszélgetésbe folyamodik egy sráccal, a teste sok mindent elárul neki. És az első, amit észre fog venni – hogy mennyire vonzó Ön fizikailag.

Itt nem csak a szépségről van szó. Ha Ön formában van és jól van felépítve, azt jelenti, hogy képes egészséges utódokat szülni.

A másik fontos aspektus — demonstrálja-e Ön az érdeklődést. Természetesen, nem kell a srác nyakára csimpaszkodni, de finoman utalni rá, hogy a fiúnak van esélye Önnél, nagyon ajánlott.

Ezt két trükk segítségével lehet megmutatni. Először is, gyakrabban kell pislogni, mivel természetesen így teszünk, amikor izgulunk. Másodszor pedig, egy kicsit oda kell hajolni a beszélgetőtárshoz: ez szintén az érdeklődés nem verbális jelzése.

Ahhoz, hogy elnyerje egy férfi tetszését, hasonlítson rá

Tetszenek nekünk azok az emberek, akikkel sok közös van  bennünk. Ezért az ön feladata — megtalálni a közös pontokat a sráccal, aki megtetszett Önnek. Például, lehet, hogy mindketten kedvelik a zenét, vagy, ha nincs sok közös érdeklődés, akkor megpróbálhat átérezni azt ,ami neki tetszik.

Az ismerkedés elején a legegyszerűbb módszer megmutatni a hasonlóságot —használni a kaméleon-effektust.

Igyekezzen felvenni azt a pózt, amelyet a férfi, utánozza a mozdulatait, gesztusait, használja azokat a szavakat és kifejezéseket, amelyeket tartalmaz a beszéde.

Pontos és szinkron másolatnak nem érdemes lenni: ez túlságosan szemmellátható. Igyekezzen előre kitalálni a beszélgetőtársa mozdulatait vagy egészében véve megismételni azokat néhány másodperc múlva.

Maradjon szem előtt, hogy a férfi kimutassa az érdeklődését Ön felé

Minél gyakrabban látunk egy embert, annál jobban tetszik nekünk. Ezt alátámasztja a tudomány is. Egy kutatás során, a diákszálló lakóit megkérték, hogy értékeljék a szomszédaikhoz való hozzáállásukat, Kiderűlt, hogy a fiúknak és lányoknak jobban tetszettek azok, akik mellettük éltek: a szomszédos szobákban vagy a közelebbi emeleteken.

Az átlagos életben ez azt jelenti, hogy, ha Ön és a srác ugyan azt a helyet látogatják (egyetem, kurzus, edzőterem), több esélye van a szimpátiájára.

Ha véletlenül találkoztak, mondja, hogy szeretné folytatni a társalgást. Csak ne üldözze az embert: ez inkább elriasztja, mint vonzza.

Osszon meg vele egy titkot és Önre fog gondolni

Egy kutatás, amelyet az Amerikai Szociológiai Asszociáció tett közzé bizonyítja, hogy az őszinteség a bizalmat jelzi és a készenlétet a kapcsolat létrehozásához. Ha egy ember nem mesél magáról, akkor ez pont az ellenkezőjét vetíti ki.

Innen a következtetés: ahhoz, hogy valakivel kapcsolatot teremtsünk, meg kell nyílni.

Ezt érdemes fokozatosan csinálni. Az elején osszon meg vele felületes információkat: honnan származik, milyen családban nőtt fel, milyen zenét szeret hallgatni. Ezt követően térjen át a személyesebb témákra: milyen célokat tűz ki maga előtt, mi volt befolyással az Önre. Csak legyen óvatos és ne mesélje el az egész élettörténetét az első találkozó során.

Késztesse arra, hogy izguljon – a férfi érdeklődni fog Ön iránt

Ismeretes, hogy azokban  a helyzetekben ,amelyek kapcsolatban állnak az adrenalin kilökődéssel, a környező emberek vonzóbbá válnak. Ez nem jelenti azt, hogy el kell cipelnie a srácot egy hullámvasútra. De arra késztetni, hogy izguljon egy kicsit, hasznos dolog. Mint egy variáció – próbáljanak meg versengeni, játszva valamilyen sport-, vagy társasjátékot, vagy megnézve együtt valamilyen horror filmet.

Ahhoz, hogy egy férfi szerelmes legyen, tegye az ölelések rajongójává

Az ölelések közben a szervezetben oxitocin termelődik, amely erősíti a közelség érzését. Tehát – ölelkőzzön az Önt érdeklő sráccal a találkozások és búcsúzkodások során, az örömteli pillanatokban és csak úgy, ok nélkül is.

Találja meg azt, ami boldoggá teszi Önt – és a férfi a lábai előtt fog heverni

Végeredményként minden ahhoz jut el, hogy az érdekes embereknek érdekes együtt lenni. Tehát ne pazarolja az idejét, hogy behúzzon valakit a hálójába, hanem keresse meg azt a dolgot, amely meggyújtja a lángot a szemében. A boldogság és a lelkesedés önmagában vonzó. Váljon azzá, aki kisugározza ezt.

Te milyen adut használsz , hogy felkeltsd valakinek az érdeklődését?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük