6 jele annak, hogy valójában sokat jelentesz neki

1 064

6 jele annak, hogy valójában sokat jelentesz neki

Még nem olyan rég óta jártok együtt, hogy feltegyetek minden pontot az  «i»-re és nyíltan megvitassátok, kik vagytok egymás számára— barát és barátnő, vőlegény és menyasszony? És te, természetesen, szeretnéd tudni, hogyan viszonyul hozzád valójában. Ezt meg lehet határozni a férfi viselkedés egyes vonásai alapján. Például, ilyenek alapján:

1. Felhív, hogy megtudja, hogy mi újság nálad

Nem ír, hanem felhív. Általában a fiúk  — nem szeretnek csak úgy beszélgetni, és ha hívásai azzal a kérdéssel érkeznek esténként, hogy «Hogy telt a napod?», azt jelenti: valóban hallani akart téged.

2. Nem veri ki a hisztit, ha ott felejtetted nála a pulcsidat

Egyenlőre még nem vagytok olyan közeliek, hogy kijelöljön neked egy fiókot a szekrényében? Ha ott hagyod nála valamelyik ruha darabodat, akkor kissé kellemetlenül fogja magát érezni. De, ha nem emlékeztet rá, hogy: «Vidd el, vidd el!» — azt jelenti, hogy kezdi úgy gondolni, hogy ruhái nem válnak porrá, ha tieid mellett lesznek. Ez már egy lépés a hőn áhított szekrénypolc felé vezető úton.

3. Elismeri, hogy hiányoztál neki

A férfiak szeretik demonstrálni a függetlenségüket. És elismerni azt, hogy a hangulata a jelenlétedtől függ – ez egy tett, amely azt mutatja, hogy neked tényleg nem mindegy.

4. Józanon fekszik veled az ágyba

Lehetséges, hogy ez nem túlzottan romantikusan hangzik, és akár kétértelműen is (természetesen, nem tartozol azok közé, akikre nem lehet ránézni egy pohárka nélkül!)… De a kutatók megmutatták, hogy ez a férfi viszony nem vicces mutatója a partnere iránt. Ha nem csak egy üveg bor után vonzódik hozzád, vagy egy bárban töltött este után, akkor ez azt jelenti, hogy az emocionális vonzás nem az utolsó szerepet tölti be fizikai kontaktusotokban.

5. Megfogja a kezed

Emlékszel, hogy veszekedtek az iskolában a tanárok a fiúkra: «Húzd ki a zsebedből a kezed, amikor veled beszélek!» Tudni kell, hogy egy férfi nem nyújtja csak úgy oda bárkinek a kezét. Ez a bizalom gesztusa. Ha maga fogja meg a kezedet, azt jelenti, hogy nem csak kellemes neki veled sétálgatni, hanem még büszke is, hogy ilyen lány megy mellette.

6. Nem fél «rólatok» beszélni

Lehetséges, hogy ez még nem az a Nagy beszélgetés arról, hogy kik vagytok egymásnak és milyen a közös jövőtök.  De nem vonakodik, amikor kapcsolatotok egyik vagy másik aspektusáról beszéltek. Még akkor is, ha egy fiú arról beszél, hogy szeretné, ha egy kicsit másképp viselkedjél vele, ez még nem jelenti azt, hogy arra van hangoldóva, hogy végeredményként minden összejöjjön nálatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük