4 női állapot – a tökéletesség 4 határa

971

Ki leszel ma – – elérhetetlen és független Királynő, csábító és vonzó Szerető, meleg és összeszedett Háziasszony vagy játékos és védtelen Kislány?

Kislány-nő, ki is ő?

A megjelenés kiválasztása attól függ, hogy mit akarunk megszerezni. Ha Ön azt akarja, hogy gondoskodjanak Önről és örömet szerezzenek Önnek valamilyen ajándékkal, akkor próbálja ki a Kislány szerepét. Könnyű  sifon és selyem szövetek, amelyek repülnek és folynak, megkönnyebbülést és kiszolgáltatottságot biztosítanak Önnek. Próbálja meg kiválasztani a lágy akvarell színeket, a tavasz színeit. A szelíd lila árnyalatokat és az alig kinyílt rózsaszín tulipánok színeit, a meleg sárga nárcisz színét és a tejfehér hóvirágok színeit. Próbálja meg kibővíteni a ruhásszekrényét néhány zöld színű ruhadarabbal – az alig megjelent fű színeivel, az alig kibontakozott falevelek színeivel. Ez a szín a reményt, a fiatalságot szimbolizálja, a vidámságot sok népnél, ez a nyitottság és a bizalmasság színe.

Romantikus részletek – a hajpántok, masnik, csipkék egy kis kacérkodást hoznak. Egy Lányka játszhat – hordhat hatalmas gyöngyöket, és vékony gyöngysorokat is, hosszú fülbevalókat és vicces pillangó klipeket is a fülében. Egy Kislány megengedheti magának, hogy élénk színű hatalmas karkötőket viseljen és ugyan ilyen táskákat is hordjon hozzájuk. A nagy táska megmutatja a világnak, hogy Ön nyitott minden újra és nem fél attól, hogy extravagánsnak fogják nézni. Eközben fontos megőrizni az ártatlan és megragadó kinézetet. Ehhez jobb gyöngéd árnyalatú szemhéjfestékeket használni pasztel színekben – barack, bézs, rózsaszín és orgona. Jobb természetes színű púdert választani, a rúzs pedig legyen egy árnyalattal sötétebb az ajkai természetes színétől. A kiengedett haj engedetlen fürtjei befejezik a Kislány megjelenését.

A maximális természetességet mindenben a természet által adott varázslat adja meg, néhány csepp virágillatú parfüm pedig olyan érzést fog kelteni a férfiakban, hogy Ön – csodálatos teremtés, amely elillanhat és feloldódhat a levegőben. Ez a romantikus megjelenés azt a  vágyat kelti, hogy óvják és védjék, kényeztessék és szeressék a Kislányt.

Szerető – csábíts és varázsolj el

Ha csábítani akar és megőríteni, akkor jobb a Szerető szerepet választani. Kihívó testhez simuló ruhák dekoltázzsal, fűzők és keskeny szoknyák. Minden, ami kihangsúlyozza a női vonalak tökéletességét, minden, ami megállítja a férfi tekinteteket és arra készteti az erősebbik nem képviselőit, hogy megőrüljenek a vágytól. A fűző vékonyabbá teszi a derekat, a melleket pedig – dússá. A fűző – szép, nőies, szexis. A fűző segít megtartani a női energiát és erősíti a vonzóságot.

Piros selyem és fekete szatén, cseresznye bársony és fekete csipke – válasszon olyan színeket és anyagokat, amelyek felkeltik a szenvedélyt. Nézzen a ruhákra és közben képzelje el, hogyan tépi le a férfi a szenvedély hullámában Önről őket. És tegye félre azokat a darabokat, amelyekbe bele lehet akadni és amelyeket nem akarja megérinteni.  Coco Chanel azt mondta: «Egy nő úgy kell, hogy legyen felöltözve, hogy le akarják öltöztetni». A harisnya és a csipke fehérnemű a ruhásszekrény legértékesebb részei kell, hogy legyenek. Még, ha senki nem is látja őket, Ön tudja, hogy mi van a testén – és ez arra készteti, hogy másként viselkedjen, és másként érezze magát. És változzanak bármennyit is a divatos tendenciák, a fekete és piros fehérnemű  mindig arra fogja késztetni a férfi szíveket, hogy gyorsabban verjenek.

Hosszú fülbevalók, amelyek kihangsúlyozzák a nyakat, csillogó rubinvörös kövek a nyakláncon, amelyek arra késztetik a szemeket, hogy a mellkas területét figyeljék (a dekoltázs zónáját), aranylánc, amely körbefonja  a derekat– provokálja és rögzítse a figyelmet azokra a helyekre, amelyeket ki akar hangsúlyozni. És minden képpen hangsúlyozza ki a szemeit, melyek el vannak homályosítva a vágyban – hosszú fekete nyilak,  sötét szemhéjfestékek, de élénkebb arcpirosító és izzó nedves ajkak. Ahhoz, hogy az élénk ajkak ne nézzenek ki vulgárisan – olyan színű rúzst válasszon, amely megfelel az Ön „alsó” ajkainak.

A fűszeres illatok muszkusz, ilan-ilnagm neroli jegyekkel minden időkben afrodiziákumoknak minősültek. A szaglás közvetlen kapcsolatban áll az agy azon zónáival, amelyek az élvezetért felelnek – használja az illatokat, hívva velük a férfit, megszelidítve őt. És amikor randira megy, még egyszer vessen magára egy tekintetet a tükörben – és gyönyörködjön az ismeretlen ragyogó szemű lányban, kicsit nyitott ajkakkal, felszedett hajjal, amely kinyitja a nyakát, és a lábára húzva a magas sarkú cipőt, mondja azt magának, hogy „Készen vagyok”.

Királynő – hogyan váljunk ilyenné?

És annál szembetűnőbb  lesz a kontraszt, amikor másnap belép a szigorú Királynő világába, aki készen áll kiállni az érdekeiért és a szabadságáért. Ekkor kapnak helyet a szigorú kosztümök, és a nadrágok, mint az emancipáció szimbólumai. A szoknya hossza – két ujjnyi a térd fölött vagy alatt. A kabát páncéllá alakul át, amely megvéd a támadásoktól és ráhangol a komolyságra. Semmilyen hullámok – csak szigorú vonalai a minimalizmusnak. A kék és szürke színek – a formális kapcsolatok színei, amelyek nem irányozzák elő a flörtöket és az illetlen utalgatásokat. De a legkirályibb kombináció – a fehér és a fekete. A fehér – a hidegség és a tisztaság, az összeszedettség és a tisztaság színe. A fekete – a védelem színe, amely blokkolja az ellenfelei energetikai kitöréseit.

A királyi méltóság mindenben olvasható – a sminkben, a finom parfümben könnyű citrus árnyalatokkal, a tökéletes francia manikűrben. «A gazdagság – ordít, a luxus – súgdos» – emlékszik vissza egy igazi Királynő, előnyben részesítve a drága szöveteket és a tökéletes szabásokat, és csak drága órákkal és gyűrűkkel hangsúlyozza ki a státuszát. A királyi kő – a  zafír. A drágakövek – nem szeszélyek, hanem szükség, amelyek segítenek a Királynőnek energikusan tartani az alárendeltjeit. A drágakövek rögzítik az energiánkat, nagy hatalmat és erőt adva nekünk. És ne hallgasson azokra, akik azt mondják, hogy a gyémántok (drágakövek) viselése a nap folyamán – illetlenség, nélkülük nem lehet megtartani a nagy áramlásokat. Éppen ezért a nő ösztönösen igyekszik kihangsúlyozni az erejét ékszereket viselve. Egyenes testtartás, kihúzott vállak, büszkén magasra emelt fej, mintha az álla és a nyaki bemélyedése között egy tőr lenne, átlétő tekintet – és Ön készen áll győzni és nyerni a férfiakkal szemben az ész és a pártatlanság finom játékában,élvezve a csodálatot és az elismerést.

Háziasszony – megtanulunk jóságot sugározni

Amikor a Királynő hazatér, leveti magáról harci páncélját és meleg kötött anyagokba bújuk. És a harcos nő átalakul Háziasszonnyá. A háziasszony – őriz és rendez, fenntartva a struktúrát és a teret. Ő irányítja a világát, ösztönösen érezve, hogy mikor kell keménynek lenni, és mikor engedheti meg magának, hogy puha és meleg legyen.

És ez a puhaság megnyilvánul hosszú szoknyák puha vonalaiban és a testhez tapadó ruhákban, a nadrágok kényelmében és a tunikák áramló drapériájában. Ilyen ruházatban könnyű egy könyvvel a kézben egy pokrócba bújni a kandalló közelében, és ugyan olyan könnyű felállni is egy almáspite megsütéséhez, amely megtölti a házat a vanília és a fahéj illatával. És úgy tűnik, hogy ő maga is vanília és fahéj illatú. Felöltve egy kardigánt és felhúzva egy sportcipőt, képes biciklizni egyet a gyermekeivel és piknikezni egyet, fetrengve a friss fűben, s közben helyére tenni a házvezetőnőt és rendbe hozni a pénzügyeket. És ekkor érted meg ,hogy ő tart mindent a kezében.

A Háziasszony világa – bőség és a nagylelkűség világa. És ő az ősz színeit választja – a megérett gyümölcsök meleg színeit, a hajlongó kalászok és a hulló falevelek színeit. Ugyan ezek a színek vannak a sminkjében is – karamint ajkak és barackszínű szemhéjfesték. A haja be van fonva vagy lófarokba van fogva,  hogy ne zavarjon, ne vonja el a figyelmet a fontos dolgokról. És neki nincs szüksége ékszerekre, hogy kihangsúlyozza a pozícióját, mindenki enélkül is érzi, hogy ki a házban a Háziasszony. Csak a gyémántokkal megszórt jeggyűrű árulja el, hogy van mit őriznie, van mire vigyáznia.

A női erő köre

Így alakítjuk minden egyes nap magunkat, létrehozva az életünket, minden nap valóságot teremtve, változva magunk és megváltoztatva azokat, akik mellettünk vannak. És milyen boldogság, hogy mi – nők vagyunk, rendelkezünk a férfiak – parfümösök, tervezők, kozmetikai cikkek gyártó, lábbeli gyártók, szabók és ékszerészek valamennyi lehetőségével. De mivel foglalkoznának, ha mi nem akarnák állandóan küönbözőek lenni?

Melyik megjelenésben érzed magadat a legkényelmesebben?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük