10 szokatlan női dolog, amelyeket a férfiak ördögien szexisnek tartanak

792

Megszoktuk azt gondolni, hogy a férfiak a nőkben csak a tökéletes testet, a csipke fehérneműt és az élénk öltözékeket tartják vonzónak.

Reggeli nyújtózkodás

Természetesen, a férfiak szeretik a rövid szoknyákat és a magas sarkú cipőket, de még nagyobb izgalmat kelt bennük az, hogyan néznek ki a nők otthon. Egyetlen szexis öltözéket viselő lány sem hasonlítható össze a szexisség terén azzal a szeretett nővel otthoni ruhában, aki édesdeden nyújtózkodik az ágyban az alvás után. Egy ilyen nő még védtelenebbnek tűnik a férfi számára, nyitottabbnak és közelibbnek.

Összekócolt haj

Sok pénzt lehet fordítani és persze időt is a frizurákra és befésülésekre, de a férfiak mégis sokkal jobban szeretik a nők haját természetes kinézetben. A kicsit rendetlen frizura a szemeikben sokkal jobban néz ki a tökéletes fürtöknél.

Semmi smink

A férfiak a természetes, könnyű sminket részesítik előnyben, vagy azt, ha egyáltalán nincs is. És itt nem csak a természetesség iránti szeretetről van szó.  A férfiaknak így kényelmesebb. Értsenek egyet, hogy senki sem akarja sokáig törölgetni az arcáról a rúzst vagy az alapozót egy csók után a kedvesével.

Kis has

Minden sztereotípia ellenére, a teljesen lapos vagy kigyúrt has nem minősül a szexualitás etalonjának a férfiak számára. A puha kis has a női alakon nagyon organikusan néz ki. Mint ahogyan az egyszer megjegyezte a történelem egyik legszexisebb nője, Merilin Monro:  «A nő has nélkül, mint egy lakás bútorok nélkül». És nehéz nem érteni egyet vele.

Ráncocskák

A nők többsége számára a ráncok  — az utolsó dolog, amit látni szeretnének a tükörben. Azonban a férfiak teljes másként állnak hozzá a bőrváltozásokhoz. A nem mély és kevés számú „hálókat” a nő arcán nagyon vonzónak tartják, hiszen a ráncok az érettségről, a bölcsességről és a tapasztaltságról tanúskodnak.

Jó étvágy

A női környezetben divatos diétázás egyáltalán nem vonza a férfiakat. Ha egy nőnek jó, egészséges étvágya van és nem szégyelli a választásait az ételekben, akkor ez a belső magabiztosságról beszél és arról, hogy nem érdekli a környezet véleménye. Az ilyen nő azonnal vonza a férfiakat. De, mint köztudott, mindenben ismerni kell a mértéket, ezért jobb, ha nem fogyasztunk el egy teljes mamutot az első randin. Azonban a tizediken  miért is ne!

Szemüveg

Ha az iskolában szemüveget hordani enyhén szólva nem volt divatos dolog, akkor egy érett nőnél ez a kiegészítő ellenkező hatást vált ki, és a szégyellős „okoskából” a nő átváltozik egy vonzó személlyé. A férfiak szemében a szemüveg védtelenné és törékennyé teszi a nőket vagy épp ellenkezőleg – magabiztosnak és függetlennek látják őket. Minden esetben is ez a tárgy felizgatja az erősebbik nem fantáziáját.

Fehér részek a lebarnult testen

A fehér nyomok a fürdőruha viselése után mindig elkeserítik a nőket, akik tökéletesen szépen akarnak lebarnulni. De, nagyon tetszenek a férfiaknak, mivel a sötét területek hátterében a fehér csíkok a testen még „meztelenebbül” és szexisebben néznek ki.

Hosszú szoknyák

A röpködő hosszú szoknyák nem kevésbé vonzóak, mint a miniszoknyák, hiszen a titokzatosan csodálatos lábak rejtőznek mögöttük. És, ha a férfi már százszor is látta őket, a hosszú szoknya újra és újra felizgatja a fantáziáját.

Meztelen lábak

A meztelen nő lábak fő vonzósága a régi időkből ered, amikor a lányok nem is álmodoztak a modern szabadságról. Akkoriban a meztelen lábfej kinézete nem tudta közömbösen hagyni a férfiakat. Napjainkban sem változott sok – elég, ha csak Tarantinót idézzük fel!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük