10 módszer a férfiak figyelmének felkeltésére

862

Megtetszett egy férfi, de nem fordít Önre semmilyen figyelmet. Bekapcsoljuk egy kicsit a fantáziánkat és átkapcsoljuk a figyelmet magunkra. El fogjuk kápráztatni, ignorálni fogjuk, csábítani és lehetséges szintén nem fogunk rá figyelni.

  1. Ignoráljuk – nézzen a szemébe leeresztett szempilláit alól, majd eressze le tekintetét és többször .
  2. Fel lehet kelteni a figyelmet egy buta kérdéssel vagy buta tettel. Ejtsen el a lába alá a lehető legtöbb apró tárgyat és ügyetlenül próbálja meg összeszedni azokat. Egy igazi férfi nem hagy bajban egy nőt.
  3. Átkapcsoljuk a figyelmét magunkra – és semmi nadrág! Egy nadrágot viselő nőre a férfiak úgy tekintetnek, mint ellenfélre. Ruhák és csakis ruhák, piros és mély kivágásúak. A táska – kicsinek kell lennie, rendezettnek és minden képen nagyon szépnek. Tűsarok, tűsarok és csak is kizárólag a tűsarok teszi a nőt igazi nővé. Ha nem sajnálja  a cipőjét, akkor meg lehet próbálni leesni bennük, vagy eltörni a sarkát. Egy férfi nem hagy figyelmen kívül egy ilyen nőt.
  4. Mosolyogjon, mosolyogjon, nevessen a viccein, még akkor is, ha egyáltalán nem viccesek. Egy férfi sem tud elhaladni közömbösen egy „kacagó hölgy” mellett.
  5. A hízelgés, a legdurvább hízelgés. Dicsérje őt, csodálja, csináljon meglepett tekintetet tágra nyílt szemekkel,  még a szempilláival is „tapsolhat”.
  6. Meg fogjuk lepni. Vegyen egy férfi folyóiratot, üljön le egy lócára és fordítsa meg fejjel lefelé a folyóiratot, csináljon úgy, mintha olvasna. Ha a férfi odamegy Önhöz, mondja azt, hogy szeretne autót venni, de nem tud dönteni. Szó szót követ, s kialakul a beszélgetés.
  7. Járjon gyakrabban a férfi részlegeken és boltokban. Csináljon úgy, mintha egyáltalán nem értene a férfi dolgokhoz, de ajándékot keres a bátyjának, öccsének férfi ismerősének, az unokaöccsének stb. Kérjen segítséget a férfitól.
  8. Egy letesztelt módszer – egyáltalán ne figyeljen rá, csináljon bármit is. Ez a közömbösség bármelyik férfinak felkelti az érdeklődését. Hiszen, hogyan lehetséges, hogy őt, egy ilyen szépséget, ignorálnak.
  9. Az ellentétel vonzzák egymást. Játsszon a kontraszttal. Ha ő egy “brutális macsó” – legyen gyönge nő, ha ellenkezőleg, „anyuka kisfia” – akkor legyen  erős és magabiztos.
  10. A legnagyobb kísértés egy férfi számára – megenni egy banánt vagy elnyalogatni egy pálcikás fagylaltot a szeme láttán. Lassan nyalogatni, kóstolgatni a pálcikás jégkrémet. A banánt pedig étvágygerjesztőn harapdálni. Egyetlen férfi sem tudja megállni, ha ilyen kép tárul a szeme elé és azonnal meg akar majd ismerkedni Önnel.

Sok módot ki lehet még találni arra, hogyan keltsük fel egy férfi érdeklődését, csak be kell kapcsolni a fantáziánkat, a kreativitást és találékonyságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük