10 fő tanács a nőknek Giorgio Armanitól

890

  1. Elegánsnak lenni, nem jelenti azt, hogy szembetűnőnek leni, ez az jelenti — bevésődni az emlékezetbe.
  2. A stílus és a divat közötti különbség — a minőségben rejlik.
  3. Egy olcsó pár cipő — rossz spórolás. Ne spóroljon a fontos dolgokon: a cipő – ruhásszekrénye alapja.
  4. Szexuálisan nézni ki — a magabiztosság kérdése. Ez az elme állapota ugyan olyan mértékben, mint a testé is.
  5. Örülök, hogy napjainkban ismét megjelent az elegancia utáni vágy. Az elegancia – kulcs a megjelenéshez, amely nincs kitéve az időnek, annak, hogy valaha is kimegy a divatból, amivel Ön sem megy ki a divatból soha.  Sikeremet ezen filozófiához való hűségemmel magyarázom. Számomra a stílus fontosabb, mint a rövid életű divat trendek .
  6. Nem érdemes túlságosan buzgónak lenni, ruhát választva: a legstílusosabb emberek úgy néznek ki, mintha egyáltalán nem tennének erőfeszítéseket külsejük kapcsán. Végeredményként, a stílus az önkifejezéssé válik, és nem gondolom, hogy bármi is valóban borzalmasan nézhet ki egy emberen, aki őszinte önmagával.
  7. A fekete és a sötét kék minden színnél jobban karcsúsít. Tartsa magát ehhez a szín skálához, és kísérletezhet a formákkal és textúrákkal.
  8. A kiegészítők jelentősége a napjainkban nő, ezért fektessen pénzt a cipőkbe, a szíjakba, a táskákba, a nyakkendőkbe és a hasonló dolgokba. Akkor újra és újra megújíthatja a megjelenését. Emlékezzen a színekre, amelyeket visel, és megfelelő kiegészítőket vásároljon. Emellett ne feledje, hogy a szürke színnel hordhatja a feketét és a barnát is. Az óra — az egyik legfontosabb dolog, amelyet megvásárol, egy óra sok mindent elárul egy emberről.
  9. Válasszon semleges színű anyagokat, élénk minták nélkül — tovább fognak szolgálni Önnek (a divat szempontjából).
  10. Az alaposan kiválasztott illat kiváló vonásává válhat. Ez az első, amit az emberek éreznek, amikor Ön belép egy szobába és az utolsó, ami eltőnik, amikor kilép.

Bizonyára érdekes lesz megtudni neked  Dzhey Lo szépségének titkait. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük