10 erős egység, amely megváltoztatja az Ön életét is

752

A gondolat ereje valóban határtalan és képes maga alá gyűrni a különböző külső körülményeket. Ezért megvalósítani a kívánságokat – teljesen reális feladat. Csak helyesen fel kell hangolni magunkat.

Az affirmáció — a gondolatok és kívánságok kifejezése a szavak segítségével és ezek ismételgetése naponta többször.

Nagy vagyok

A hit abban, hogy nagy vagy, — az egyik elgerősebb belső meggyőződés. Most nem gondolhat magára, mint egy nagy emberre, de ennek az affirmációnak az állandó ismételgetése egyszer arra fogja késztetni Önt, hogy elhiggye ezt. A tudomány már régen bebizonyította, hogy a saját magunkkal történő beszélgetések  elkerülhetetlen változásokat okoznak az agyban.

Ma meg vagyok töltve energiával és pozitív hangulattal

A pozitívum az emberben belül alakul ki, nem pedig a külső tényezők és körülmények hozzák létre. És a hangulatunk abban a pillanatban formálódik meg, amikor felkelünk. Ezért ismételgesse ezt az affirmációt azonnal a felkelés után.

És ne feledje: senkii és semmi nem tudja elrontani a hangulatát, ameddig Ön saját maga nem fogja ezt hagyni.

Olyannak szeretem magamat, amilyen vagyok

Úgy tartják, hogy a saját magunk iránt táplált szeretet— a szeretet legtisztább és legfelsőbb formája. Ha egy embernek nem tetszik az, hogy ki is ő, akkor ez negatívan fog megmutatkozni az élete minden egyes szférájában. És ez a tény lefelé húzza az embert.

Nekem egészséges testem van, ragyogó elmém, nyugodt lelkem

Az egészséges test az egészséges elmével és szellemmel kezdődik. Ha a lelkében nincs valami rendben, akkor ez a negatív rossz hatással lesz az elméjére és a testére is. Azaz, ha ebből a három elemből legalább egy meg van sérülve, akkor az egész mechanizmusban működési zavarok lesznek.

Az egyes számú ok, amely meghatározza, hogy az ember beteg-e vagy sem – maga az ember. Ha Ön meggyőzte magát arról, hogy Ön egészséges testben, léleken és elmében, akkor ez így is lesz. De, ha hiszi, hogy betegségnek van kitéve, akkor az biztosan meg fogja találni Önt.

Hiszem, hogy mindenre képes vagyok

Ez éppen az, amit az embernek a fejébe kell vennie (a gyermekeinek, az unokáinak és a rokonainak) bármilyen módszerrel. Ez az, amiben hinni kell az embernek, hogy azután ne szégyellje magát az elpazarolt évekért.

Minden, ami történik az életemben, csak javít rajta

A veszélyt nem maguk a körülmények és a negatív dolgok jelentik, amelyek helyet kapnak az életünkben, hanem a hozzájuk való hozzáállás.

Nem tudunk betekinteni a jövőbe, de ellenőrizni tudjuk a mához való hozzáállásunkat. És ez az affirmáció segít.

A saját kezemmel építem az életemet

Ön képes bármilyen magasságot meghódítani, ha előre el fogj tervezni a cselekményeit és a sikereit. És igen, a siker – megtervezett cselekmények és ritkán – véletlenség.

Kezdje a napját a pozitív gondolatokkal arról, hogy teljesen kontrollálja életének minden aspektusát, és hamarosan észre fogja venni, hogy elkezdtek csodálatos dolgok történni Önnel.

Megbocsátok azoknak, akik fájdalmat okoztak nekem a múltban, és békésen eltávolodom tőlük

Ez nem jelenti azt, hogy Ön elfelejtette, hogy mit is tettek, de ez egyszerűen többé nem aggasztja. A tanulságot levonta, a következtetéseket megtette.

Az Ön képessége megbocsátani — ez az, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy előre haladjon, és ne rögződjön meg az egykori sérelmein. Az Ön reakciója pedig az egyik vagy másik körülményre nem függ az Önt körülvevő emberek véleményétől.

Ismételgesse ezt az affirmációt minden egyes alkalommal, amikor konfliktus helyzetbe kerül.

Én örömmel veszem a kihívásokat, és a velük való megbirkózásom potenciálja határtalan

Önnek nincsenek korlátjai, csak azok, amelyek Önben belül élnek.

Ön milyen életet akar? Milyen akadályokat épített fel maga előtt?

Ez az affirmáció segít Önnek, hogy kimenjen a megszokott határokon kivűlre.

Ma lemondok a régi szokásaimról és újakat fogadok el

Minden egyes különálló gondolatunk, minden egyes cselekményünk meghatározza azt, hogy kikké válunk, hogy milyen is lesz az életünk. A gondolataink és a cselekményeink pedig megformázzák a szokásainkat. Azok vagyunk, amit állandóan csinálunk.

Érdemes megváltoztatni a szokásainkat, amint ez változásokat fog maga után vonzani az élet valamennyi területén. És az adott affirmáció, amelyet a nap kezdetén javasolt ismételgetni, arra hivatott, hogy emlékeztesse Önt, hogy ma érkezett el a napja, hogy mindent megváltoztasson.

Az affirmáció megváltoztatják az életüket

A külvilág — a belső világunk tükörképe. Minden egyes különálló gondolatunk, minden egyes cselekményünk, minden egyes érzésünk meghatározza azt, hogy kivé válunk. És bármilyen kívánság, amelyet a fejünkben tartunk, előbb vagy utóbb kifejezésre talál az őj kinyíló lehetőségekben.

Mindebből az következik, hogy a minden napos affirmáció segítségével be lehet programozni az agyunkat, a testünket és az a lelkünket a sikerre.

Önnek nehéz pozitívan gondolkozni?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük