10 dolog, amely vizuálisan karcsúbbá teszi Önt

861

Nagyon sok nő elégedetlen az alakjával, a tökéletességre törekszenek, karcsúbbak és vonzóbbak akarnak lenni. De, sajnos, ezt nem lehet néhány hét alatt elérni, viszont kicsit korrigálni az alakot a ruhák és kiegészítők segítségével – könnyű! Figyelmükbe ajánljuk azokat a dolgokat amelyek megfelelő kombinálás esetében, segítenek Önöknek vizuálisan karcsúbbnak tűnni.

  1. Nem átlagos bross. Természetese, ön úgy döntött, hogy Önt bolondítják, azt ajánlva, hogy rejtse el alakjának hibáit egy bross mögé – de téved. Egy fényes bross képes felhívni magára a figyelmet és elvonni a figyelmet a hibáiról. Fontos odafigyelni a bross méretére: ne legyen túlságosan kicsi, és nem érdemes túlságosan nagyot sem választani, mivel egyszerűen nevetségesen fog kinézni. A bross jobb a kabát vagy blúz hajtókájára helyezni fel. A környező emberek különleges kiegészítőjét fogják nézni, nem pedig azt, amit rejteget.
  2. Gyöngyök. A megfelelően kiválasztott ékek, közte a gyöngyök csak a javára lesznek. A hattyúnyakú nőknek megengedett, hogy éppen a nyakon viseljék a gyöngyöket, a többieknek viszont nem. Csak eltorzítják az arányokat a hosszú nyakon. A hosszú többrétegű gyöngysorok vizuálisan kihúzzák az alakot, és ennek megfelelően Ön karcsúbbnak fog tűnni.  Az apró gyöngyök a törékeny lányoknak állnak jól, a többieknek pedig érdemes a középméretűeket választani.
  3. Sál. A legegyszerűbb sál is képes segíteni Önnek, ha a nyakára dobja, leengedve a végeit, de nem érdemes rátekerni a nyakra, mivel így fölösleges, szükségtelen térfogatot ad neki.
  4. Magas sarok. Mindenki tudja, hogy a magas sarkú cipők karcsúsítanak és hosszabbnak mutatják a lábakat, de itt is van néhány titok. A láb vastagságát fölöslegesen kihangsúlyozhatja a tűsarok. A legjobb megoldás az Ön számára a magas, de stabil sarkú cipő lesz. Úgy tartják, hogy a sarok minden egyes cm-re vizuálisan 1 kg-al teszi Önt karcsúbbá.
  5. Kabát. Ahhoz, hogy elrejtse a hibáit, érdemes egy vastag szövetből készült csábító zakót választani, melynek hossza a csípő alatt van. Természetesen, nem érdemes csak fekete ruhákat vásárolni, tegye változatossá a szekrényét megvásárolva egy zakót kedvenc színében.
  6. Blúz. Ez a ruhadarab is karcsúsíthat, főként, ha egy testhez simuló modell, fölösleges dekor nélkül. Kerülje a a fodrokat, a zsabót, ezek csak plusszolnak néhány centimétert.
  7. Szoknya. Nagyon jól néz ki egy könnyű szálló modell fölösleges szélesség nélkül a derékon és lehetőleg függőleges berakásokkal.
  8. Kötés. Egy V – formájú kivágással rendelkező pulcsi kiegyenlíti az arányokat, ezzel pedig kissé karcsúbbá tesz Önt.
  9. Zakó. Most a zakók ugyan olyan népszerűek, mint a kabátok. Könnyű őket kombinálni a különböző ruhadarabokkal, a meghosszabított elülső rész pedig segít felhívni magára a figyelmet.
  10. Minden képen lennie kell a szekrényében néhány, úgymond „sikeres” ruhának, viszont egyikük lehet érdekes is közülük: V–alakú kivágás, szálló szoknya, nagy dísz nélkül – mindez csak a kezére játszik.

Ez csak tíz dolog, amely segít Önnek megtetszeni saját magának. És, ne felejtse el, hogy nincs rossz alak, hanem csak rosszul kiválasztott ruha!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük